Skip to content

Efficiënter, goedkoper en milieuvriendelijker omgaan met energie is vandaag mogelijk, maar dan moet u wel de beschikbare energievormen beter combineren. Een optimale energiemix combineert hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen, 100% groene stroom of nog pellets met traditionele energiebronnen, zoals aardgas en huisbrandolie.

TotalEnergies opereert in de meest uiteenlopende segmenten van de energiesector en is dan ook de ideale partner om te voorzien in uw verwarmingsbehoeften.

Voor consumenten die energie willen besparen zonder het milieu uit het oog te verliezen, komt het erop aan de beschikbare energiebronnen beter te combineren, rekening houdend met hun specifieke situatie.

TotalEnergies laat u profiteren van de beste energiemix

Een degelijke energiemix rust op twee pijlers: hernieuwbare (duurzame) energie en huishoudelijke productie, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Hiermee bent u bovendien gewapend tegen forse schommelingen in energieprijzen op de markt.

Met zijn multi-energieaanbod is TotalEnergies dé leverancier bij uitstek die vorm kan geven aan uw energiemix:

Pellets, milieuvriendelijke energiebron

TOTAL Pellets Premium zijn houtkorrels afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in de Ardennen en omstreken. TOTAL pellets worden gemaakt van zaagsel afkomstig van naaldhout, zonder chemische behandeling. Zij leveren dan ook 100% natuurlijke energie die bijzonder milieuvriendelijk is.

In uw woning kan een met pellets gestookte kachel of ketel perfect voorzien in uw behoeften aan verwarming en warm water.

Combineer traditionele verwarming met zonnepanelen

Vandaag kan iedereen zelf energie produceren door zijn woning uit te rusten met zonnepanelen, zonne-energiecollectoren en/of fotovoltaïsche panelen, of nog door een warmtepomp te installeren.

Afhankelijk van de individuele situatie kan het interessant zijn energiebronnen te combineren om te profiteren van de duurzame energiecomponent. Door zelf stroom op te wekken voor waterverwarming of warmteproductie ontstaan mogelijkheden om te besparen op energie. Zo kan elke klant tot een optimale energiemix komen en besparen op verwarmingskosten.

Huisbrandolie, de ideale aanvullende energiebron

In talloze omstandigheden, voornamelijk in landelijke gebieden waar geen stadsgas beschikbaar is, blijft huisbrandolie de meest aantrekkelijke energievorm. Samen met hernieuwbare energiebronnen maakt huisbrandolie de klant voor een betaalbare prijs zelfvoorzienend op energiegebied.

Door te kiezen voor huisbrandolie met hoog rendement, zoals TOTAL Mazout Ultra, kan de klant bovendien besparen op energie. Deze brandstof zorgt ervoor dat uw installatie optimaal presteert en bovendien langer meegaat.

Profiteer van groene stroom en aardgas

Via Lampiris levert TotalEnergies zijn klanten niet alleen 100% groene stroom die voornamelijk op Belgisch grondgebied opgewekt wordt door lokale producenten, maar ook aardgas, de schoonste fossiele brandstof die vandaag op de markt beschikbaar is.