Skip to content

Wil je graag veranderen van leverancier voor gas en elektriciteit? Dit kan in een handomdraai! Schrijf je in op onze website en Lampiris doet de rest. We nemen contact op met je huidige leverancier en met de netbeheerder. Je kunt je contract op elk moment kosteloos opzeggen. Dus waarom zou je nog langer wachten?

Samen bouwen we aan een andere wereld, waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan 

Lampiris werkt samen met 1000 lokale energieproducenten, zodat al onze klanten kunnen rekenen op energie die in België wordt geproduceerd! Elk MWh is bovendien 100% groen, dankzij het Europese traceerbaarheidssysteem.

Je steunt het milieu, je geeft de lokale economie een duwtje in de rug én je bewijst ook je portemonnee een dienst! Lampiris hanteert immers bijzonder scherpe prijzen. Dit zie je in een oogopslag op de sites van prijsvergelijkers.

Daar komt nog bij dat Lampiris veel meer is dan een leverancier van groene energie. We bieden ook een ruim assortiment producten en diensten aan, dat we voortdurend uitbreiden.

Onderhoud van je verwarmingsketel 

Met gemiddeld meer dan 1300 euro per jaar nemen verwarmingskosten de grootste hap uit je energiefactuur. Een goed onderhouden verwarmingsketel is performanter en energiezuiniger. Met een hoger rendement kun je heel wat besparen op je energiefactuur.

Installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen 

Wil je graag zelf je elektriciteit produceren? Dat kan! Met Lampiris kun je fotovoltaïsche zonnepanelen installeren om zelf in je elektriciteit te voorzien.

Isolatie 

Zoek je een doeltreffende manier om snel te besparen? Met een goed geïsoleerde woning bespaar je tot 35% op je energiefactuur!

Elektrische mobiliteit 

De mobiliteit van de toekomst is elektrisch. Een elektrische auto biedt immers heel wat voordelen: van minder CO2-uitstoot tot geen uitstoot van fijn stof en minder geluidsoverlast. En daar komt nog een financieel voordeel bij, want een herlaadbeurt van een elektrische auto kost minder dan een volle brandstoftank. Zeker als je 10.000 kilometer gratis krijgt van Lampiris.

Lampiris maakt duurzame energie bereikbaar voor iedereen.