Skip to content

TotalEnergies kan terugvallen op de expertise van een uitgebreid netwerk van leveranciers in heel België. Dankzij hen leveren wij overal mazout … en binnen de kortste termijnen.

Snel en goed mazout leveren is geen sinecure. Daarom werkt TotalEnergies nauw samen met betrouwbare mazoutverdelers die de beste service garanderen.

Een uitgekiende dispatching voor een snelle mazoutlevering

Om snel te kunnen inspelen op alle aanvragen voor mazout, bereiden de mazoutleveranciers van TotalEnergies hun taken een dag op voorhand voor. Ze doen dit via hun dispatching. Op een normale dag stippelen al onze verdelers een nauwkeurig parcours uit voor hun leveranciers. Dankzij die voorbereiding kunnen zij:

  • zo snel mogelijk inspelen op de wensen van het cliënteel;
  • de verplaatsingen van hun vrachtwagens die mazout leveren optimaliseren.

Door dit onderdeel van de levering correct uit te voeren, staat TotalEnergies garant voor een snelle levering van elk van onze producten, ongeacht of het gaat om gewone mazout, mazout Extra of mazout Ultra.

Mazoutleveringen vanaf de vroege ochtend

De mazoutleveranciers van onze verdelers zijn ’s ochtends vroeg al in de weer. Zo kunnen de vrachtwagens die mazout leveren al heel vroeg bij de klant aankomen.

Weet dat TotalEnergies er een erezaak van maakt om een zo veilig mogelijke levering te garanderen, door ervoor te zorgen dat de leverancier een volledige evaluatie van het leverpunt maakt om elk risico op productoverloop te vermijden.

Mazout bestellen per telefoon, online of … bij hoogdringendheid

De vele TotalEnergies leveranciers bieden u de mogelijkheid om mazout te bestellen, online of telefonisch. Zij moeten  deze twee kanalen dus in de gaten houden om hun planning te organiseren.

Bovendien gebeurt het niet zelden dat klanten onverwacht zonder mazout vallen en een beroep doen op onze leveranciers voor een dringende levering. In zo’n geval doen ze er alles aan om deze dringende aanvragen op te nemen in de bestaande planning van de vrachtwagens die mazout leveren.

Aarzel vooral niet contact op te nemen met een van onze verdelers mocht u extra informatie wensen.