Skip to content

Sales team

 

Het op de markt brengen van bitumen vereist een gepaste begeleidende dienstverlening. Het gezamenlijk onderzoek naar nieuwe producten en mengsels en het leveren van een correcte technische assistentie wordt dan ook door TotalEnergies hoog in het vaandel gedragen. 

Daarnaast staan we in voor een directe logistieke band met een aantal zorgvuldig geselecteerde transportbedrijven, die garant staan voor betrouwbaar uitgevoerde leveringen. Hiertoe, en in het streven naar een algemene duurzame ontwikkeling en veiligheid, voert TotalEnergies op groepsniveau op regelmatige basis kwaliteits- en veiligheidsaudits uit bij de verschillende transporteurs.

Tenslotte tracht TotalEnergies ook met zowel grote internationale klanten als met regionale klanten langdurige relaties op te bouwen.

Technical support team

 

TotalEnergies stelt een technische dienst ter beschikking die in het verlengde staat van de commerciële teams.
Onze ingenieurs stellen hun expertise en hun kennis van het terrein niet alleen ter beschikking van onze klanten, maar ook van diegenen die onze producten voorschrijven en van beslissingnemers.

Dit dynamisch en competent team luistert naar uw behoeften en brengt oplossingen die aangepast zijn aan problematieken die, gezien hun diversiteit, vaak zeer complex zijn.

Ons technisch team is dus in staat om productontwikkelingen op te volgen, maar ook om technische ondersteuning te leveren waar een klant recht op heeft. Het heeft ook als doel uw partner te zijn om, samen met u, vooruitgang te boeken.

De technische dienst staat tot uw beschikking om u alle informatie te bezorgen met betrekking tot het gamma van TotalEnergies alsook over de mogelijke toepassingen.

 

Contact

Onze ploeg staat tot uw dienst om uw vragen te beantwoorden. Om uw aanvraag het beste te kunnen behandelen, gelieve het contactformulier in te vullen.

 

U kan ook de afdeling Bitumen bereiken:

Via mail:  [email protected]

Via telefoon op : 02 / 288.90.67