Skip to content

Bent u gebouwbeheerder of huismeester en zoekt u een brandstof die zowel veilig als voordelig is, met een duidelijke en nauwkeurige literprijs op de factuur? Dan vindt u in het dienstenaanbod van TotalEnergies zeker uw gading.

Gebouwbeheerders en huismeesters die voor mazout van TotalEnergies kiezen, profiteren onder meer van de volgende voordelen:

  • een toegewijde contactpersoon;
  • dienstverlening op maat;
  • snelle levering;
  • automatische bevoorrading naar keuze;
  • een product met hoog rendement, Total Mazout Ultra.

Een commercieel en technisch team voor verwarmingsinstallaties in het door u beheerde gebouw

Een commercieel vertegenwoordiger houdt zich fulltime bezig met de begeleiding van gebouwbeheerders om vragen te beantwoorden of tegemoet te komen aan specifieke wensen. Hij wordt bijgestaan door een administratief medewerker die uw dossier volledig beheert (bevoorrading, bestellingen, betalingen enz.).

Dankzij diverse tools die volledig gratis zijn optimaliseert de vertegenwoordiger niet alleen uw verbruik van huisbrandolie, maar ook van energie in het algemeen.

Voorafgaand aan de eerste levering wordt de verwarmingsinstallatie onderworpen aan een audit om zeker te zijn dat alles in orde is. Er wordt een identiteitskaart van het gebouw opgemaakt. Daarin staan alle kenmerken van het gebouw zelf en van de verwarmingsinstallatie. Hiermee kunt u de leverancier alle nuttige informatie verstrekken zodat bij elke bevoorrading alles naar wens verloopt.

Service à la carte voor elke gebouwbeheerder

Onze commercieel vertegenwoordiger stelt u een oplossing op maat voor, ongeacht de grootte van uw gebouw. Zo is de dienstverlening naadloos afgestemd op zowel de verwarmingsbehoeften van elke gebouwbeheerder als op de specifieke kenmerken van het gebouw.

Of u nu beschikt over een tank met een inhoud van 2.000 of 35.000 liter, bij TotalEnergies bent u zeker van een optimale service die perfect beantwoordt aan al uw verwachtingen, ook binnen de strakste deadlines.

Automatisch beheer van leveringen van huisbrandolie voor gebouwbeheerders

De logistiek van TotalEnergies is op alles voorzien: zo kunnen wij een op onze klanten toegesneden service verlenen en zelfs de strakste deadlines halen.

Ook automatische bevoorrading maakt deel uit van ons specifieke dienstenpakket om te voorzien in de verwarmingsbehoeften van gebouwbeheerders. Het computersysteem van TotalEnergies houdt uw energieverbruik van de afgelopen twee jaar bij en gebruikt diverse indicatoren, zoals het verloop van de buitentemperatuur en het graaddagensysteem, om uw verbruik te beheren en de nodige mazout te leveren zodat u nooit zonder komt te zitten. U hoeft nergens meer voor te zorgen.

Zelfs als u niet voor het automatisch beheer van leveringen kiest, staat onze wachtdienst voor u klaar om zo snel mogelijk een oplossing te vinden, bijvoorbeeld om spoedbestellingen af te handelen of een tekort aan mazout te verhelpen.

Kwaliteitsmazout om te voorzien in de verwarmingsbehoeften van gebouwbeheerders

Bij TotalEnergies zijn gebouwbeheerders zeker van een kwalitatief hoogstaande verwarming dankzij producten die van de raffinaderij tot aan uw tank voortdurend geanalyseerd worden om een onberispelijke kwaliteit te garanderen.

Met TotalEnergies Mazout Ultra, kiest u voor moderne energie die niet alleen een hoog rendement biedt, maar bovendien ook milieuvriendelijk is.

Wacht niet langer en informeer u over onze diensten op maat voor gebouwbeheerders.