Skip to content

Voor professionals in vervoer en logistiek of wagenparkbeheerders zijn de prestaties en duurzaamheid van een motor van doorslaggevend belang. TotalEnergies wil deze professionals ondersteunen en heeft daarom een hoogwaardige, krachtige en motorvriendelijke brandstof ontwikkeld. TOTAL Diesel Excellium geeft een boost aan uw activiteit zodat u meer kilometers kunt afleggen en tegelijk minder brandstof verbruikt.

TotalEnergies wil niet alleen professionals uit de transportsector helpen de grenzen van hun activiteiten te verleggen, maar ook wagenparkbeheerders bijstaan in hun opdracht. Daarom heeft TotalEnergies een nieuwe generatie hoogwaardige brandstoffen ontwikkeld.

TOTAL Diesel Excellium is dieselbrandstof met een aantal additieven die garant staan voor superieure prestaties en een langere levensduur van de motoren van uw voertuigen.

Brandstof met de beste additieven voor topprestaties

De Excellium-producten van TotalEnergies bevatten onder meer de volgende additieven:

  • wrijvingsmodificatoren additieven;
  • verbrandingsverbeteraars;
  • schuimwerende additieven;
  • corrosiewerende additieven;
  • reinigende additieven;
  • additieven voor een beter gedrag in koude toestand.

Profiteer van de talloze voordelen van TOTAL Diesel Excellium

De additieven in de Excellium-producten van TotalEnergies zorgen ervoor dat de brandstof aanzienlijk beter presteert. Voor professionals in de transportsector of wagenparkbeheerders zijn de voordelen legio.

Deze nieuwe generatie brandstoffen zorgt voor een schone motor die goed beschermd blijft, beter presteert, minder vervuilt en minder verbruikt.

Met TOTAL Diesel Excellium bent u zeker dat uw voertuig in alle omstandigheden start- en rijklaar blijft.

Bespaar brandstofkosten

TOTAL Diesel Excellium verbetert de verbranding. Hierdoor kan het kostenplaatje voor brandstof tot 4,4% lager uitvallen dan wanneer u rijdt op brandstof zonder speciale additieven. De additieven in TOTAL Diesel Excellium houden de motor schoon en beperken energieverliezen als gevolg van wrijving in de motor.

Beperk het risico op autopech en houd uw wagenpark waardevast

Door te kiezen voor TOTAL Diesel Excellium, houdt u de algemene beheers- en exploitatiekosten van uw wagenpark beter onder controle. De nieuwe generatie brandstoffen maakt de motor beter bestand tegen slijtage en beschermt bovendien ook de opslaginstallaties. De optimale verbranding beperkt vuilafzetting in de motor en omliggende onderdelen. Zo loopt u minder risico op autopech, bijvoorbeeld door verstopte filters bij koud weer. Bovendien bespaart u ook op de kosten van motoronderhoud.

Verminder uw ecologische voetafdruk

Dankzij de samenstelling van TOTAL Diesel Excellium worden minder verontreinigende stoffen en CO2 uitgestoten.

Andere voordelen van TOTAL Diesel Excellium

TOTAL Diesel Excellium is een all-in-one product. U hoeft met andere woorden geen andere additieven toe te voegen, zelfs niet in uitzonderlijke rijomstandigheden. De brandstof bevat een antischuimmiddel en beschermt de onderdelen van het injectiesysteem tegen roestvorming, ook wanneer per ongeluk water in de brandstof terechtkomt.

Kies voor de beste prestaties door TOTAL Diesel Excellium te tanken in onze stations.

Andere brandstoffen