Skip to content

Al ruim 50 jaar helpt TotalEnergies landbouwers met smeermiddelen die zorgen voor een lager brandstofverbruik en een langere levensduur om zo het maximum uit hun machines te halen.

De TotalEnergies smeermiddelen voor de landbouw zijn innovatief en beantwoorden aan alle recente technische evoluties op gebied van landbouwmateriaal. Ze zijn speciaal ontworpen om zo lang mogelijk het beste uit uw machines te halen.

Bespaar brandstof dankzij onze ‘Fuel Economy’ smeermiddelen

De TotalEnergies motor- en transmissieoliën voor de landbouw beschermen in de eerste plaats alle onderdelen van uw landbouwmachines. Ons TOTAL Agri ‘Fuel Economy’ gamma gaat evenwel nog verder en garandeert u bovendien een lager brandstofverbruik. De motoroliën zijn verkrijgbaar in verschillende viscositeitsgraden:

  • Tractagri HDZ FE 10W-30
  • Tractagri HDX SYN FE 10W-30
  • Tractagri HDX FE 15W-30

De Dynatrans VX FE transmissieolie zorgt niet alleen voor een optimale bescherming van de transmissie, maar ook van ondergedompelde remmen en bruggen.

Maak kennis met het TotalEnergies -dienstenaanbod voor de landbouwbedrijven

Naast ons productassortiment voor uw landbouwmachines, biedt TotalEnergies u ook tal van diensten aan. Zo kan u bij onze technische en commerciële teams terecht voor een olieanalyse, een opleiding in het correcte gebruik van onze transmissie- en motoroliën, het inleveren van uw afvaloliën enz. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie.