Skip to content

Samen met Valorlub (Beheersorganisme voor de aanvaardingsplicht van gebruikte olie) zamelt TotalEnergies uw afgewerkte olie in. Dit bespaart u niet alleen kostbare tijd, u spaart ook het milieu zonder bijkomende inspanning.

 

Klik op het Valorlub-logo om inzage te krijgen in de begeleidende brief die Valorlub heeft verstuurd naar de leden van de Belgische Petroleum Federatie (BPF), Industrie voor de Minerale Oliën van België (IMOB), Federatie van distributieondernemingen (Fedis) en de Belgische federatie van de autohandel en -reparatie (Federauto).

Voor een meer compleet overzicht hoe Valorlub werkt klik hier.
U hebt ook toegang tot de Valorlub-site  

Recuperatie van pallets & vaten

In het kader van het milieubeleid en de valorisering van gebruikte producten, heeft de afdeling smeermiddelen een recuperatiedienst voor pallets en vaten opgezet.

Als klant hebt u ongetwijfeld al gemerkt dat de transporteur u bij elke levering systematisch vraagt evenveel pallets mee te geven als er zijn afgeleverd en ook informeert of er lege vaten terug mee moeten. Deze pallets en vaten zijn immers eigendom van TOTALENERGIES.

In de meeste gevallen kan de klant de pallets en vaten niet meteen leegmaken. Daarom blijven ze vaak bij de klant. De pallets en vaten worden dan opgeslagen in een garage of een ruimte waar ze onnodig plaats in beslag nemen.

Voortaan bieden wij u onze klanten de mogelijkheid om paletten en vaten gratis te laten recuperen bij een volgende levering of bij een grotere levering van paletten en vaten met een afzonderlijk transport.

Bent u klant en hebt u paletten of vaten van TOTALENERGIES die kunnen worden gerecupereerd, contacteer dan gerust uw commercieel vertegenwoordiger of het hoofdkantoor.

 

Peter Robberechts
Telefoon: 02/288 95 36
Fax : 02/288 37 84