Skip to content

De Eurotrafic-kaart wordt geaccepteerd op de meeste Europese tol- en elektronische tolsystemen. Het acceptatienetwerk breidt zich geleidelijk uit en omvat alle soorten tolnetwerken:

  • Tolheffingen met vignet zoals Eurovignette (Nederland, Luxemburg, Zweden, Denemarken)
  • Tolheffingen met tolpoorten zoals Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk
  • Elektronische tolheffing (prepaid en / of postpaid), zoals België (Viapass), Duitsland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië, Slowakije ...

Naast de tolheffingen worden onze kaarten ook geaccepteerd in verschillende Europese tunnels en in parkeergarages in Frankrijk en Duitsland.

OPLOSSINGEN VOOR TOLheffingen

Uw tolkaart vereenvoudigt Europa.

Uw tolkaart vereenvoudigt Europa.

De EUROTRAFIC-kaart is een unieke en voordelige servicekaart die wordt geaccepteerd voor de afhandeling van tolgelden van belangrijke autosnelwegen, tunnels en bruggen evenals de wegenbelasting in heel Europa

Toegang tot tolwegen, bruggen en tunnels.

Europese "sesam".

De Eurotrafic-kaart is een uniek betaalmiddel om vrij door Europa te reizen.

Gebruik uw kaart volgens uw behoeften.

Flexibiliteit van gebruik.

Uw Eurotrafic-kaart geeft u toegang tot alle netwerken. Je gebruikt ze wanneer je ze nodig hebt, of je nu een regelmatige of occasionele gebruiker bent, en je abonneert je alleen op abonnementen die je aangaan.

Geniet van de toegang tot alle bestaande kortingen.

Besparingen à la carte.

Het gebruik van uw Eurotrafic-kaart staat u toe om uw vignetten, abonnementen en On Board Units te betalen, en garandeert u daarenboven toegang tot de kortingen van tolmaatschappijen, wanneer deze bestaan.

Snel, duidelijk en eenvoudig beheer.

Eén facturering.

Nooit meer contante betalingen, het bijhouden van tickets of facturen van verschillende tolbedrijven. Al uw tolkosten worden op één factuur verzameld voor vereenvoudigd beheer en geoptimaliseerde BTW-terugvordering.

Bespaar tijd.

Snelheid, efficiëntie.

Tolpoorten die speciaal voor u zijn gereserveerd, AGES terminals tot uw beschikking, procedures voor prepaid of postpaid, met de Eurotrafic-kaart loopt alles op wieltjes!

Anticipeer op de evolutie van Europese tolgelden.

Eurotrafic informeert u:

Om onbezorgd te rijden, informeert Eurotrafic u voortdurend over nieuwe ontwikkelingen en past zich aan aan de evolutie van Europese tolsystemen.