Skip to content

ProxiFuel is een filiaal van de groep Total Belgium en groepeert 10 verkooppunten, verspreid over heel België. Hun doel is het leveren van brandstoffen. Dankzij dit filiaal, zijn we altijd dicht bij onze klanten. Daarom hebben wij onze verkoopcentra nooit samengevoegd op een enkele locatie in België waar dan alle oproepen van onze klanten zouden samenkomen ongeacht van waar ze bellen.

Het voltallige personeel van de verkooppunten van ProxiFuel staat tot uw dienst. Onze werknemers noteren de bestellingen en volgen ze op, maar daarnaast is ieder van hen gespecialiseerd in een bepaald domein. 

Neen, het is trouwens een goed idee om contact op te nemen met uw gebruikelijke verdeler van stookolie om na te gaan welke diensten hij aanbiedt.

TOTAL Mazout Ultra is geschikt voor alle gangbare toestellen, nieuw of oud. Er zijn geen speciale instellingen vereist om van de voordelen van TOTAL Mazout Ultra te kunnen genieten. 
Om van bij de eerste levering volop te kunnen genieten van de voordelen van TOTAL Mazout Ultra, raden wij aan: 
 Na te gaan of het meer dan 10 jaar geleden is sinds uw tank nog werd schoongemaakt; 
 De ketel uit te schakelen en ongeveer 2 uur na de levering weer op te starten; 
 Steeds een zo groot mogelijke voorraad te behouden; 
 Om de tank zo vaak als nodig te onderhouden teneinde het condensatiewater af te laten afkomstig van de lucht die in de tank dringt naarmate deze zich ledigt. 

Ja, Total Mazout Ultra is compatibel met alle andere stookolies die in de handel zijn. Het overmatig aanlengen van Total Mazout Ultra met een gewone stookolie is echter nadelig voor de prestaties.

Helemaal niet. TOTAL Mazout Ultra is samengesteld uit meer geraffineerde basen van een hoogstaande kwaliteit en additieven die de kwaliteiten verder ten goede komen (stabiliteit bij opslag, verbrandingskwaliteit, bescherming tegen corrosie). We danken deze formule aan de knowhow en bekwaamheid van de onderzoekslaboratoria van de Groep TOTAL. Via een vergaand kwaliteitscontrolesysteem wordt bovendien nagegaan of deze eigenschappen stabiel zijn. 
TOTAL Mazout Ultra bevat bovendien een traceermiddel dat identificaties mogelijk maakt indien nodig. In dit geval wordt het product in de onderzoekslaboratoria van TotalEnergies in Frankrijk geanalyseerd. 

TOTAL Mazout Ultra is uitstekend bestand tegen oxidatie, wat het risico op bezinksel in de tanks en reservoirs beperkt. Dankzij een antioxidant kan hij perfect worden opgeslagen zonder dat de eigenschappen veranderen. 
Voor een betere preventie en om de kwaliteiten van TOTAL Mazout Ultra optimaal te benutten, raden wij aan: 
 Na te gaan of er geen water of slib op de bodem van de tank aanwezig is (vaak te wijten aan condensatie of een langdurige opslag);
 In het geval er water of slib aanwezig is, de bodem van de tank te laten reinigen door een specialist. Deze residu’s moeten worden gerecycled;
 De tank zo vol mogelijk te houden om condensatie te beperken. 

Als u in Frankrijk woont of u verwarmt een woning in Frankrijk met mazout, dan kan u de prijs online terugvinden op https://www.total-proxi-energies.fr/ 

Ja het is mogelijk, ga naar op onze website https://www.mazout-on-line.be om alle Total mazout leveranciers in uw regio vinden, online bestellen en online betalen.