Skip to content

In de servicestations van TOTAL België kan u niet alleen tanken, u kan er ook een maaltijd nuttigen. U hebt de keuze: eten kopen om mee te nemen, tussendoortjes om uit het vuistje te eten of plaatsnemen in het restaurant.

Lunchgarden bij TotalEnergies

Restaurants in de TotalEnergies servicestations

Langs de Belgische autosnelwegen beschikken verschillende TotalEnergies servicestations over een restaurant.

Neem de tijd en kom langs in een van onze Lunch Garden restaurants. U krijgt er een complete maaltijd voorgeschoteld tegen een betaalbare prijs. Bovendien geniet u van 10% korting op vertoon van uw Total Club-kaart.

De restaurants van de TotalEnergies-groep bieden eveneens kwalitatieve maaltijden aan tegen een zeer voordelige prijs. In elk van deze restaurants beschikt u bovendien over gratis Wifi.

Eet onderweg of neem het mee

Weinig tijd? Dan kunt u in onze TotalEnergies servicestations ook uit het vuistje eten of uw maaltijd meenemen. Dranken en verse producten, koffie, ijs, snacks, zoutjes… u vindt er alles voor een tussendoortje.

 

Ontdek onze passie voor brood bij benzinestations. Croustico biedt een gevarieerd, fris, knapperig, smaak- en karaktervolassortiment in TotalEnergies winkels.

Café Bonjour bij TotalEnergies

Café bonjour

Sommige van onze stations ontvangen u ook in hun Café Bonjour waar ze u zelfs heerlijke broodjes en ontbijtkoeken aanbieden zoals in echte bakkerijen. Alles voor sandwiches zoals u ze graag heeft…Een echte lekkernij ! 

Croustico by TotalEnergies

Croustico

Ontdek onze passie voor brood bij benzinestations. Croustico biedt een gevarieerd, fris, knapperig, smaak- en karaktervolassortiment in TotalEnergies winkels.