Skip to content

TotalEnergies biedt oplossingen voor alle behoeften op het gebied van elektrische mobiliteit. Met bedrijfsklare laadoplossingen helpen we uw bedrijf bij de energietransitie.  Hoe uw werknemers en klanten ook rijden, wij bieden u de juiste infrastructuur waarmee zij hun elektrische voertuigen direct kunnen opladen als ze uw parkeerplaats op rijden

Interesse in onze laadpalen of onze Total Multi-energie kaarten? Doe uw aanvraag hier:

ONZE OPLOSSINGEN VOOR ELEKTRISCHE MOBILITEIT

ONZE @HOME-OPLOSSINGEN

 

auto opladen oprit

 

 

 

Dit aanbod bestaat uit oplaaddiensten voor de elektrische voertuigen van uw werknemers. We bieden zowel een laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen bij de woning van uw werknemers als een laadkaart om op te laden bij openbare laadpunten.

ONZE @WORK-OPLOSSINGEN
 

opladen wagen

 

Wilt u dat uw werknemers of bezoekers gebruik kunnen maken van een laadinfrastructuur? Wij bieden u laadpalen waarmee ze hun voertuig normaal tot snel kunnen opladen. Maak het uw werknemers en bezoekers gemakkelijk door op uw bedrijfsterrein laadpalen van TotalEnergies te plaatsen. We bieden u een bedrijfsklare oplossing waarmee uw werknemers hun laaddienst kunnen betalen en waarbij de beheerder een deel kan meebetalen. Een oplossing die door de beheerder eenvoudig te implementeren is en voor de gebruikers gemakkelijk toegankelijk is.

ONZE OPLOSSINGEN ON THE ROAD
 

laadpunt voor electrische wagens

 

TotalEnergies biedt u in België meer dan 42 laadpunten op onze stations. Laad uw voertuig tijdens uw zakenreizen op met een snellader bij een Total-tankstation langs de snelweg.

INFORMATIEAANVRAAG OVER DE LAADOPLOSSINGEN VAN TOTALENERGIES