Skip to content

Elke dag opnieuw stelt TOTAL België alles in het werk om u hoogkwalitatieve producten en een onberispelijk onthaal te verzekeren. Zo verloopt uw bezoek aan onze servicestations perfect.  

TOTAL België beschikt over het grootste netwerk van servicestations van het land. In elk van de 500 servicestations bieden wij u een eersterangs ervaring aan met brandstoffen, smeermiddelen, reinigingsmiddelen voor motoren en andere producten die uw voertuig beschermen. Maar ook met een team dat tot uw dienst staat.

Een nauwgezette, snelle en klantvriendelijke service

TOTAL België kan rekenen op medewerkers die op elk moment en met de glimlach voor u klaarstaan. Onze dynamische medewerkers helpen u snel verder, zodat u onderweg geen tijd verliest. Indien gewenst nemen onze teams de nodige tijd om u grondig te informeren. Of u nu een regelmatige klant of een toevallige passant bent, u kan rekenen op hun volledige aandacht.  

Vakbekwame medewerkers in de servicestations

Elke medewerker in onze servicestations is opgeleid om tegemoet te komen aan uw noden. Onze medewerkers kunnen u informeren over de verschillen tussen bepaalde brandstoffen, aangeven welk smeermiddel geschikt is voor uw voertuig en uitleggen hoe u uw bandendruk kan bijregelen.

Brandstoffen die zorg dragen voor uw voertuig

De TotalEnergies servicestations staan ook voor brandstoffen van topkwaliteit, ontwikkeld in de research & developmentcentra van de groep met het oog op permanente verbetering. Elke brandstof aan de pomp reinigt en beschermt de motor van uw voertuig, kilometer na kilometer. De TotalEnergies brandstof helpt u ook het verbruik en de ecologische voetafdruk van uw voertuig te beperken.

Brandschone servicestations

Opdat ieder bezoek aangenaam verloopt, werkt TOTAL België continu aan het behoud van het uitmuntende niveau van zijn netwerk. We hechten hierbij veel belang aan de hygiëne, zowel binnen als buiten de servicestations, in de shop, de restauratieruimtes en het sanitair. 

Kwalitatieve uitrusting

Onze TotalEnergies servicestations zijn uitgerust met de nodige installaties en materialen, zodat elk bezoek aan uw verwachtingen beantwoordt. Zo vindt u er bijvoorbeeld papier en handschoenen om de pomp te bedienen, water en een wisser om uw voorruit te reinigen terwijl u tankt en een apparaat om de bandendruk na te kijken en indien nodig aan te passen. In heel wat stations kan u ook gebruik maken van onze shop, restaurant of de toiletten om even te pauzeren.

Om de kwaliteit van onze diensten in de TotalEnergies servicestations te behouden en verder te versterken, worden ze elk jaar grondig gecontroleerd. Dit gebeurt op willekeurige momenten door neutrale klanten die de verschillende diensten van het station evalueren.