Skip to content

Waar u ook woont, we kunnen u bevoorraden!

TotalEnergies levert niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar hecht ook enorm veel belang aan de kwaliteit van zijn diensten. Vanuit die visie wil TotalEnergies zo dicht mogelijk bij zijn klanten staan.

Om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen, beschikken wij over een uitgebreid netwerk van meer dan 120 verdelers,  regionale centra en verschillende dochterbedrijven in of rond een aantal grote steden in het land.

TotalEnergies heeft een eigen raffinaderij, waar olieproducten met een hoge toegevoegde waarde worden gemaakt, zoals Total Mazout Ultra  een product met een toevoegingsmiddel waardoor het verbruik sterk kan worden verlaagd. De bevoorrading gebeurt per pijplijn van de raffinaderij in Antwerpen naar de hoofddepots of per binnenvaartschip/vrachtwagen naar de hulpdepots.

Wij hebben een eigen vrachtwagenpark, waardoor de leveringen zeer flexibel kunnen verlopen.

TotalEnergies beschikt ook over een wachtdienst die dag en nacht (ook in het weekend) bereikbaar is in geval van nood en over een hulpdienst in geval van een overvulling (onmiddellijke komst van een medewerker ter plaatse die de klant helpt om passende beslissingen te nemen door de verschillende hulpverleners te coördineren).