Skip to content

Folia

Folia

 

Total Folia koelvloeistof: draaien en frezen zonder allergenen

 

Het Folia gamma staat synoniem voor de revolutie binnen de metaalbewerking. Folia is een wateroplosbare koelvloeistof op basis van biopolymeren en bevat geen olie. Met een hoog smeervermogen en uitstekend koelvermogen is Folia dan ook een unieke oplossing voor vele toepassingen in de metaalbewerking.

 

Total Folia: de performante koelvloeistof zonder boor en formaldehyde!

 

Door het gebruik van geavanceerde technologieën lanceren we de eerste en enige wateroplosbare snijvloeistof die conventionele oliën vervangt door biopolymeren en die de beste resultaten biedt voor de gebruikers en hun omgeving.

Traditionele snijolie voor draaien en frezen bevat allergenen zoals boor en formaldehyde. Met Folia snijvloeistof van TotalEnergies is dit verleden tijd.

"FOLIA is een revolutionaire oplossing voor de metaalbewerking. Dit nieuwe gamma biedt betere prestaties, zowel voor de operatoren als voor het milieu door de combinatie van nieuwe technologieën en biopolymeren".
-- Babak Farshchi - Hoofd Metalworking Total Lubricants

3X VOORDEEL: GEZONDHEID, VEILIGHEID EN PRESTATIE ten opzichte van de traditionele snijolie

2.1_website_pictogrammen_nl.png

 

Een revolutie binnen de metaalbewerking

De lancering van het Folia gamma ligt volledig in lijn met de ambitie van TotalEnergies om betrouwbare, toegankelijke en schone energie te leveren die voldoet aan de strengste veiligheids- en milieunormen.

Ontdek hier ons volledig gamma voor metaalbewerking 

Folia focust op 5 thema’s:

  • Het verbeteren van de werkomstandigheden van operatoren
  • kostenreductie
  • verhoging productiviteit
  • minder onderhoud
  • het milieu
folia_nl.png

 

De lancering van het FOLIA gamma toont aan dat TotalEnergies luistert naar, en voldoet aan de behoeften van de meest veeleisende spelers binnen de industrie. Naast het verbeteren van de werkomstandigheden van de operatoren, zorgt Total Folia ook voor aanzienlijke besparingen wat betreft apparatuur en productiekosten.

“We hebben rekening gehouden met alle behoeften van onze klanten en partners. Met FOLIA kunnen we een efficiëntere oplossing bieden die meer respect heeft voor uw ploeg en uw omgeving."
-- Jean-Marie BOISSIERE, Product Ingenieur – Total Lubricants

 

Meer weten? Aarzel niet om ons te contacteren!